0035 Medewerkers schoonmaak

Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden zoals interieur-, vloeren-, tapijt, specialistische reiniging en glasbewassing.

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden verricht voor diverse opdrachtgevers, waaronder gemeenten, bedrijven, scholen, gymzalen en woningbouwverenigingen. Er wordt altijd gewerkt via een vast programma. Afhankelijk van het object betreft het solistisch werk of werken in een groep. Het werkgebied strekt zich op dit moment uit van Beesel tot Nieuw Bergen.

We vinden kwaliteit, klantgerichtheid, motivatie, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, juist communiceren en vakkennis erg belangrijk. Als jij dat ook vindt en schoonmaak lijkt je een leuk en interessant werkgebied, dan willen we graag met jou in gesprek komen om de mogelijkheden te bespreken.

Gevraagd wordt:

Je positief en gemotiveerd bent om in de schoonmaak aan de slag te gaan; Je verantwoordelijkheidsgevoel groot is en je staat voor je taak en het resultaat; Je ervaring hebt in de schoonmaak; Je gevoel hebt voor kwaliteit en je je eigen werk kritisch kunt controleren; Je flexibel bent en afwisselend werk op verschillende plekken leuk vindt; Je fysiek in staat bent om staand en lopend de werkzaamheden te verrichten; Je in staat bent om samen te werken met mensen met een arbeidshandicap.

Geboden wordt:

Een afwisselende baan in het mooie vak schoonmaak. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen in zowel de schoonmaak als in de omgang met bijzondere collega’s en uiteenlopende klanten.

Regio: Venlo
   
Begindatum: Per direct
Uur per week: 25 uur
   

Klik hier om te reageren op deze functie