Vacatures

Hieronder staan onze meest recente vactures. Als er iets bij staat, wat uw interesse heeft, kunt u op de link klikken en meteen reageren.

0032 Assistent productieleider

Voor een organisatie in Venray zijn we op zoek naar een assistent productieleider die gewend is oplossingsgericht te denken en te werken. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit: directe aansturing van de productiemedewerkers en het toezien op de kwaliteit en output van de productie. Extra informatie Samen met de productieleider stuur je de productieafdeling aluminium bestaande uit 20 medewerkers aan. De assistent productieleider legt hierbij verantwoording af aan de productieleider. Daarnaast behoren tot je takenpakket: procesverbeteringen initiëren en doorvoeren, het opzetten van een productieplanning.

Gevraagd wordt:
Je woont in de omgeving van Venray en je hebt een sterke persoonlijkheid, die al enkele jaren in een (assistent) leidinggevende functie in een productieomgeving werkzaam is. Beroep ervaring teamleider procesindustrie Minimale ervaring 24 Maand(en) Opleiding MBO-4, Techniek en productie Taalvaardigheid Nederlands)mondeling Goed, schriftelijk Goed Rijbewijs N.v.t.

Regio:

Venray

Begindatum:

Per direct

Uur per week:

40 uur

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0033 Verkoop medewerker binnendienst M/V

Benaderen van nieuwe opdrachtgevers; Contact houden met bestaande klanten en relaties verder uitdiepen; Offertes en dagprijzen afgeven aan potentiële- en vaste opdrachtgevers; Opvolging geven aan de afgegeven offertes en dagprijzen; Gemaakte afspraken schriftelijk vastleggen; Kleinschalige mailings verzorgen en deze adequaat opvolgen; Alle commerciële activiteiten middels dossiervorming vastleggen en administratief verwerken.

Gevraagd wordt:
Ervaring en kennis op expeditie gebied; Verkoop ervaring en kennis op de oost-bloklanden; Een middelbaar opleidingsniveau; Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift; Kunnen werken met computerprogramma’s Word, Excel en Power point; Enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Regio:

Venlo

Begindatum:

Per direct

Uur per week:

40 uur

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0034 Verkoop/administratief medewerker

Vind jij het leuk om klanten te woord te staan per telefoon, mail en chat? Word je blij van een tevreden klant en heb je enige administratieve ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gevraagd wordt:
Verkooptalent met een dienstverlenende instelling. Goede contactuele eigenschappen en communicatief vaardig. Stressbestendig en accuraat kunnen werken.. Beschikken over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pre. Voorkeur gaat uit naar kandidaten die van maandag tot en met zondag 4 a 5 dagen beschikbaar zijn voor de periode mei t/m september en december. Bereid om met feestdagen te werken. Minimale leeftijd 20 jaar.

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0035 Medewerkers schoonmaak

Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden zoals interieur-, vloeren-, tapijt, specialistische reiniging en glasbewassing. Werkzaamheden De werkzaamheden worden verricht voor diverse opdrachtgevers, waaronder gemeenten, bedrijven, scholen, gymzalen en woningbouwverenigingen. Er wordt altijd gewerkt via een vast programma. Afhankelijk van het object betreft het solistisch werk of werken in een groep. Het werkgebied strekt zich op dit moment uit van Beesel tot Nieuw Bergen. We vinden kwaliteit, klantgerichtheid, motivatie, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, juist communiceren en vakkennis erg belangrijk. Als jij dat ook vindt en schoonmaak lijkt je een leuk en interessant werkgebied, dan willen we graag met jou in gesprek komen om de mogelijkheden te bespreken.

Gevraagd wordt:
Je positief en gemotiveerd bent om in de schoonmaak aan de slag te gaan; Je verantwoordelijkheidsgevoel groot is en je staat voor je taak en het resultaat; Je ervaring hebt in de schoonmaak; Je gevoel hebt voor kwaliteit en je je eigen werk kritisch kunt controleren; Je flexibel bent en afwisselend werk op verschillende plekken leuk vindt; Je fysiek in staat bent om staand en lopend de werkzaamheden te verrichten; Je in staat bent om samen te werken met mensen met een arbeidshandicap.

Regio:

Venlo

Begindatum:

Per direct

Uur per week:

25 uur

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0036 Magazijnmedewerker Koel- en Vriescel

Heb jij interesse in een baan als magazijnmedewerker voor een importeur / groothandel van foodproducten én heb jij geen moeite met het werken in koel- en vriescellen?

Gevraagd wordt:
• In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat • In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pré • Je bent woonachtig in de omgeving van Venlo • Je bent de Nederlandse taal machtig in woord én geschrift • Representatief en communicatief vaardig • Je beschikt over motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel en werkinzicht • In bezit van VOG of deze is opvraagbaar

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0037 Bezorger/chauffeur

Representatieve en servicegerichte bezorger. Oproepbasis mei t/m september & december. Vind je het rijden in een bus leuk en heb je voldoende rijervaring? Werk je graag zelfstandig en heb je een grot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gevraagd wordt:
In het bezit van rijbewijs B en minimaal 1 jaar rijervaring. Op oproepbasis beschikbaar zijn van maandag t/m zondag in de maanden mei t/m september en december met de nadruk op vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag. Minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar en bereid om met feestdagen te werken. Betrouwbaar en beschikken over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Klantvriendelijk, representatief, communicatief goed vaardig en flexibel. In staat zijn om zelfstandig te werken

Regio:

Limburg

Begindatum:

1-5-2017

Duur:

Oproep bassis

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0038 Belader

• Het handmatig lossen van vrachtauto’s. • Het helpen bij laden van bussen. • Scannen van pakketten. • Eventueel incidenteel heftruck rijden. • Het handmatig lossen van bussen. • Het dagelijks opruimen van loods. • Het schoon houden van de buitenterreinen. • Verder alle voorkomende werkzaamheden

Gevraagd wordt:
fysiek werk kunnen en willen doen. positieve uitstraling en werkhouding. VOG is verplicht.

Regio:

Reuver

Begindatum:

Per direct

Uur per week:

40 uur in twee ploegendienst

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0039 Medewerker evenementen M/V

Voor een bedrijf werkzaam in de evenementenbranche zijn we op zoek naar mensen voor opbouw en afbouw van podia, aanleg van licht en geluid en infrastructuur. Je werkt in een team, bent flexibel inzetbaar en weet van aanpakken. Het betreft fysiek zwaar werk, je bent bereid om lange dagen te werken als dat nodig is. Je moet het gewend zijn om niet binnen 4 muren te werken en bij voorkeur ook in de weekenden ingezet te worden. Eigen vervoer is geen must, je moet wel bij de werkgever in Hegelsom kunnen komen om van daar uit op diverse locaties aan de slag te gaan. Voor het opbouwen van de podia is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Kandidaten beschikken over enig technisch inzicht. Er zijn ook mogelijkheden om part time te werken om bv twee banen te kunnen combineren. Voor meisjes is het werk alleen geschikt als je echt een aanpakker bent en je stevig in je schoenen staat.

Gevraagd wordt:
Je bent flexibel inzetbaar (dus ook s ’avonds en s ’nachts) Je bent een harde werker die het niet erg vind lange dagen te maken Je kunt goed werken in een team, maar ook zelfstandig Je hebt twee rechterhanden

Locatie:

Hegelsom

Begindatum:

Per direct

Uur per week:

30-40 uur perweek

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0040 Logistiekmedewerker

- verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn - laden en lossen van vrachtwagens binnenkomende goederen - klaar leggen materialen voor aanvoer productie - voorraadbeheer - mee schoonhouden van het magazijn

Gevraagd wordt:
gemotiveerde kandidaat - zelfstandig kunnen werken - fysiek in orde - affiniteit met de logistiek - aanpakker Beroep ervaring - Minimale ervaring - Maand(en) Opleiding VMBO Rijbewijs N.v.t.

Regio:

Venlo-Blerick

Begindatum:

20-4-2017

Uur per week:

40 uur

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0041 Orderpicker

Betrouwbaar, eerlijk Houden aan afspraken Bereid zijn om in ploegen te werken Flexibel omtrent overwerk Flexibel inzetbaar Collegiaal Nederlandse -/ Engelse - en/of Duitse taal spreken en begrijpen Verklaring goed gedrag Nauwkeurig Goed concentratievermogen Bereid handen uit de mouwen te steken Bereid om ook te helpen met andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld sealen en pallets overstapelen. Werk zien: opruimen, anderen helpen Goede gezondheid en geen fysieke klachten

Regio:

Venlo-Blerick

Begindatum:

19-4-2017

Uur per week:

40 uur

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0042 Heftruck en / of Reachtruck

Taakomschrijving WHO algemeen: Orders verzamelen Controleren zendingen Met heftruck goederen op locatie zetten Laden, lossen, stapelen, verpakken van intern transport Bijbehorende magazijn- en administratieve werkzaamheden (controle aantallen) Verantwoord omgaan met materieel, tijdig melden van mankementen/storingen

Gevraagd wordt:
Functie eisen algemeen: Hef / reach truckcertificaat 1,5 jr werkervaring niet langer dan 4 mnd geleden Betrouwbaar, eerlijk Houden aan afspraken Bereid zijn om in ploegen te werken Flexibel omtrent overwerk Flexibel inzetbaar Collegiaal Nederlandse taal / Engelse taal Verklaring goed gedrag kunnen aanvragen Nauwkeurig Goed concentratievermogen Bereid handen uit de mouwen te steken Werk zien: opruimen, anderen helpen

Regio:

Venlo-Blerick

Begindatum:

mei 2017

Werkdagen:

ma /za

Werktijden:

6:00 tot 22.00

Klik hier voor meer informatie over deze functie

0043 Logistiek medewerker (inpakker)

Werkzaamheden aan de Bundelbaan, staand werk in een hoog tempo Afstapelen van dozen Open maken van dozen Opening maken in de verpakking die in de doos zit om ruimte te maken voor het toevoegen van een leaflet en handleiding Leaflet toevoegen Handleiding toevoegen Artikelen verwijderen Stickeren van dozen Scannen van dozen Opstapelen van dozen op een pallet Alle andere voorkomende magazijnwerkzaamheden

Gevraagd wordt:
Werkzaamheden aan de Bundelbaan, staand werk in een hoog tempo Afstapelen van dozen Open maken van dozen Opening maken in de verpakking die in de doos zit om ruimte te maken voor het toevoegen van een leaflet en handleiding Leaflet toevoegen Handleiding toevoegen Artikelen verwijderen Stickeren van dozen Scannen van dozen Opstapelen van dozen op een pallet Alle andere voorkomende magazijnwerkzaamheden

Locatie:

Venlo-Blerick

Begindatum:

Per direct

Werktijden:

Twee ploegendienst

Uur per week:

40

Klik hier voor meer informatie over deze functie